Generalforsamling 2024

Optikerbransjen ønsker velkommen til årets generalforsamling i Kongsberg fredag 19.april 2024! Årets generalforsamling og fagprogram vil foregå på Campus Krona i rom 2403 Oksen.

Generalforsamlingen (GF) er Optikerbransjens høyeste myndighet. Du kan lese mer i vedtektene om GF. I år er det ikke mulig å delta på GF digitalt. Resten av programmet vil også kun foregå fysisk. Arrangementet vil foregå på rom Oksen.

Fagprogram

I tillegg til generalforsamlingen vil det være et spennende fagprogram om kunstig intelligens, strategi og den nye masteren. Dette vil kun være åpent for Optikerbransjens medlemmer.

Senere på dagen vil det også være et foredrag for medlemmer i Optikerbransjen og Norges Optikerforbund med hovedutstiller Thea Nordic. Vi anbefaler alle å melde seg på!

Påmelding og frister

Lenke for påmelding er sendt i egen e-post. Er du medlem i Optikerbransjen og ikke har fått denne e-posten? Ta kontakt med oss på post@optikerbransjen.no.

Påmelding til fagkonferansen og/eller landsmøte i Norges Optikerforbund finner du her.

Fullmakter må være sendt inn senest 12. april.  Fullmakter som kommer etter fristen, må tas med i print og manuelt føres inn ved registrering. Forsinkelser medlemmet/medlemmer kan oppleve grunnet manglende innsending av fullmakter, er medlemmet/medlemmenes eget ansvar. 

Desto tidligere dere melder dere på desto bedre er det for oss i administrasjonen. Meld deg på før 12. april for å få lunsj.

Desto tidligere dere melder dere på desto bedre er det for oss i administrasjonen. 

Ta kontakt på post@optikerbransjen.no ved spørsmål.