Generalforsamling og fagkonferanse i Kongsberg!

Er du klar for årets fagkonferanse?

Optikerbransjen og Norges Optikerforbund har igjen gleden av å invitere til felles fagkonferanse lørdag 20.april! Årets konferanse finner sted i Kongsberg på Grand Hotell. Meld deg på innen 31. mars, ekstra gebyr påløper etter fristen. 

Tema for årets konferanse er: Ta mer ansvar! Første kontakt for bedre syn. Det blir spennende diskusjoner, lærerike foredrag og mulighet til å besøke leverandørene i bransjen! Glaukom, førstehjelp og oppfølgning av barn er blant det som står på timeplanen.

Ønsker du å lese hele programmet for hele helgen kan du se her. Påmeldingslenken kan også brukes til å melde seg på landsmøte til Norges Optikerforbund (21. april).

Generalforsamling på campus Krona

Påmelding til generalforsamlingen i Optikerbransjen er åpnet! Se egen nyhetsbrev fra Optikerbransjen for påmelding. Er du medlem i Optikerbransjen og ikke har fått denne e-posten? Ta kontakt med oss på post@optikerbransjen.no.

Generalforsamlingen er Optikerbransjens høyeste myndighet. I år vil hele programet foregå fysisk på rom Oksen på Campus Krona.

Du kan lese mer om generalforsamlingen her.


Vi håper å se deg i Kongsberg!